INFRCAtIUNI RUTIERE: Un barbat din Ciuta s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a incredintat scuterul fiului sau minor

Ieri, la ora 9.50, politistii Sectiei 3 Rurala Farcasa au oprit pentru control un scuter care era condus pe drumurile publice de catre un minor de 15 ani din localitatea Ciuta.
In urma verificarilor politistii au stabilit ca tatal minorului, un barbat de 52 de ani i-a incredintat acestuia scuterul pentru a-l conduce pe drumurile publice.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere si incredintarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de catre o persoana care nu detine permis de conducere.

Dosare penale intocmite de politisti pentru infractiuni rutiere

Ieri, in jurul orei 15.00, politistii din Seini au oprit pentru verificari un autoturism care era condus pe strada Cuza Voda din oras de catre un barbat de 52 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la centrul medical unde i s-au prelevat mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.


Tot ieri, politistii Sectiei 3 Rurala Farcasa au fost sesizati prin plangere de catre un barbat de 33 de ani din Bicaz cu privire la producerea unui accident in fata curtii acestuia.
Barbatul a relatat faptul ca in noaptea de 13/14 iulie a.c., un tanar de 23 de ani a condus un autoturism pe DC 95, in localitatea Ciuta. Acesta, la un moment dat a intrat in coliziune cu un utilaj agricol care era parcat in afara partii carosabile, iar mai apoi a parasit locul accidentului.
Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca tanarul de 23 de ani nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

Articolul INFRCAtIUNI RUTIERE: Un barbat din Ciuta s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a incredintat scuterul fiului sau minor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CICARLAU: Identificati dupa comiterea unui furt de acumulatoare. Un tanar retinut pentru 24 de ore
Citeste
21 decese raportate ca fiind cauzate de coronavirus. Toti pacientii aveau comorbiditati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.