Amenzi in valoare de peste 70 de mii de lei pe drumurile din Maramures, in doar doua zile

VITEZOMANII, "ARSI" DE POLITISTI  Bilantul de week-end al politistilor rutieri: doua zile consecutive de actiuni, 140 de sanctiuni contraventionale aplicate si amenzi in valoare de peste 70 000 de lei.

Zilnic, politistii maramureseni actioneaza pe principalele artere rutiere de pe raza judetului pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care incalca prevederile legale privind circulatia pe drumurile publice.

Obiectivul principal al actiunilor desfasurate de politistii Serviciului Rutier in acest week-end a fost prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesiva prin depistarea soferilor care, deplasandu-se cu viteza excesiva, pun in pericol siguranta participantilor la trafic.

Astfel, atat sambata cat si duminica, politistii au efectuat mai multe filtre si au oprit pentru verificari 180 de autoturisme. In cele doua zile, politistii au constatat 140 de contraventii, pentru care au aplicat amenzi in valoare totala de peste 70.000 de lei. 114 dintre sanctiunile aplicate au fost in cazul unor soferi depistati in timp ce conduceau cu viteza peste limita legala. Cea mai mare viteza a fost inregistrata in localitatea Ilba: 136km/h.

Ca masura complementara, politistii au retinut 14 permise de conducere, 13 pentru viteza excesiva, si au retras patru certificate de inmatriculare.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

11 persoane prinse in weekend la volan, fara permis de conducere si sub influenta alcoolului
Citeste
Cosurile de fum necuratate produc tot mai multe incendii in maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.