11 persoane prinse in weekend la volan, fara permis de conducere si sub influenta alcoolului

INCONSTIENTA NU CUNOASTE LIMITE  In urma activitatilor desfasurate in trafic, de vineri pana duminica, politistii au constatat 11 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. 11 barbati, cu varste intre 22 si 56 de ani,  sunt cercetati penal dupa ce au fost depistati conducand sub influenta bauturilor alcoolice .

Recordul din acest week-end apartine unui tanar de 22 de ani, domiciliat in comuna Arinis. Acesta a fost depistat de politisti duminica, pe DJ 108/A Farcasa. Concentratia indicata de aparatul etilotest a fost de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ceilalti barbati pe numele carora au fost intocmite dosare penale au fost depistati pe raza municipiilor Baia Mare si Sighetu Marmatiei, a oraselor Baia Sprie si Targu Lapus si a localitatilor Hideaga, Vadu Izei si Nanesti.

Politistii atrag atentia ca ALCOOLUL NU ESTE PRIETEN CU VOLANUL! Nu urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice, intrucat va puneti in pericol pe dumneavoastra, dar si pe ceilalti participanti la trafic. Luati in calcul faptul ca o masina distrusa, spitalizarea sau o inmormantare, costa cu siguranta mai mult decat un taxi.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

O maramureseanca a furat bunuri in valoare de 40 de mii de lei
Citeste
Amenzi in valoare de peste 70 de mii de lei pe drumurile din Maramures, in doar doua zile
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.