Al doilea caz de coronavirus, confirmat in maramures

A fost confirmat primul caz de coronavirus de la Sighet. Este vorba despre o femeie care a stat in carantina la Liceul Forestier.

Potrivit primelor informatii femeia a fost dusa la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, unde a fost amenajat un spatiu pentru astfel de situatii.

Persoana de sex feminin, in varsta de 53 ani, carantinata, asimptomatica, dar confirmata cu test pozitiv. A fost transportata la sectia de infectioase a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

29 cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul pacientilor infectati a ajuns la 246

29 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate marti in Romania. Astfel, numarul persoanelor infectate in tara noastra a ajuns la 246.

Autoritatile au transmis, astazi, un nou comunicat cu centralizarea datelor despre epidemia de coronavirus in Romania. Alte 29 cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, numarul total ajungand la 246.


"Pana astazi, 18 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 . Alte 23.679 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala", anunta Grupul de Comunicare Strategica.

29 de cazuri noi din care 12 Bucuresti, 7 Iasi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara, cate 1 caz in Alba, Bihor, Maramures, Olt, Suceava. Varsta celor infectati intre 1 si 72 ani. Sunt atat contacti ai cazurilor pozitive existente, cat si persoane care au calatorit in zone afectate ca de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie.

Actualizare

Pacienta asimptomatica, dar confirmata pozitiv ramane in sectia de spital de la Sighetu Marmatiei si primeste tratament medical adecvat. Masurile specifice stabilite se mentin in continuare la nivel de judet, inclusiv cele generale anuntate aseara.

Accident rutier intre baia mare si copalnic
Citeste
Masuri suplimentare de prevenire si combatere a infectarii covid-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.