Accident rutier intre baia mare si copalnic

Un accident rutier s-a produs in aceasti seara intre Copalnic Manastur si Baia Mare, cu un autovehicul implicat.

Cele doua persoane aflate in masina sunt constiente, o femeie prezinta fractura de membru inferior.

La fata locului intervine echipaj SAJ cu medic.

Actualizare – IPJ Maramures

Aseara la ora 21.00, un autoturism care circula pe D.N.18 dinspre Targu Lapus spre Baia Mare, a fost implicat intr-un accident de circulatie la intrarea in localitatea Berinta. Din primele cercetari efectuate de politisti s-a stabilit ca, pe fondul vitezei excesive, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, autoturismul a parasit partea carosabila si a intrat intr-un podet de beton.

In urma impactului, o femeie in varsta de 57 de ani, pasagera pe bancheta spate a autoturismului, a suferit leziuni si a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto, un barbat de 59 de ani din Baiut, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Sub influenta alcoolului, a ajuns cu masina in sant

Pe ruta Valea Viseului – Bistra, un conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice s-a rasturnat ieri cu masina intr-un sant.

Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum in curba la stanga, barbatul in varsta de 57 de ani din Viseu de Jos, a pierdut controlul asupra volanului si s-a rasturnat in santul din dreapta directiei sale de mers, langa terasamentul caii ferate.
Din fericire barbatul nu a suferit leziuni corporale dar, fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.85 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta s-a ales cu dosar penal.

Zboruri interzise, restaurante si baruri inchise
Citeste
Al doilea caz de coronavirus, confirmat in maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.