Masuri suplimentare de prevenire si combatere a infectarii covid-19

🔺 Corespondenta prin posta sau mijloace electronice

🔺 Accesul pacientilor in spital, pentru Ambulatoriu si Laboratoare, incepand cu ora 7.00

Avand in vedere trecerea la scenariul III privind infectia cu coronavirus "COVID– 19" in Romania, se presupune luarea de masuri suplimentare.
Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare se aliniaza standardelor impuse de autoritati si demareaza toate procedurile necesare pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus.

‼️ Incepand cu data de 18.03.2020, corespondenta adresata Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare se recomanda sa fie transmisa prin posta sau prin mijloace electronice, respectiv la adresa de email: [email protected] sau prin fax la nr. 0262-276978.

‼️ Accesul pacientilor in spital, pentru serviciile medicale oferite de catre Ambulatoriul Integrat, precum si Laboratoarele unitatii , se va putea realiza doar incepand cu ora 7.00.

❗️ Toti bolnavii vor folosi intrarea principala a spitalului, pentru a beneficia de procedurile de triaj, imperios necesare, in actualul context epidemiologic.

🔺 Va reamintim ca, toate masurile luate de conducerea unitatii si avand la baza reglementarile in vigoare, au scopul de a proteja atat pacientii, cat si personalul medical si de a preveni si combate infectarea cu COVID-19.

Al doilea caz de coronavirus, confirmat in maramures
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.