ABUZ AL POLITIEI RUTIERE / ACTUALIZARE: Un om de afaceri din Iasi a ramas fara permis dupa o depasire "neregulamentara" la Satulung (VIDEO)


Pe paginile de socializare a fost postat o inregistrare video in care un om de afaceri din judetul Iasi sustine ca a fost lasat fara permis dupa ce a efectuat o manevra de depasire regulamentara.

Abuz al Politiei Rutiere Somcuta Mare. Agent Leucian Tudor a suspendat permisul de condcuere prin abuz. Fapta: depasirea pe linie continua doar ca pe fimarea de pe camera de bord a autovehiculului se vede clar ca linia este discontinua. Aparatul radar confirma asta dar si faptul ca se circula cu viteza legala. Victima este un om de afaceri din Iasi (Traian Harpa), care va actiona in instanta procesul verbal. Va face si plangere penala pe numele politistului pentru abuz in serviciu.

Omul de afaceri a venit in Maramures in interes de serviciu. El are o firma de broderie care a efectuat lucrari inclusiv pentru Casa Regala a Romaniei.

Din surse neoficiale se pare ca agentul ar fi recunoscut in fata colegilor ca a exagerat, dar ca acum fapta este consumata si nu va veni el din Iasi sa se judece cu noi.

Data incidentului - 07 iunie 2020, in jurul orei 11.30. Pacat ca unii agenti exagereaza dar acum sa isi asume consecintele" se scrie pe pagina de socializare.

Actualizare – IPJ Maramures

"Ieri, 08 iunie, in jurul orei 11.30, politistii din Somcuta Mare, care desfasurau activitati de supraveghere a traficului rutier, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism al carui conducator auto a efectuat o depasire neregulamentara, intr-o zona dintre Somcuta Mare si Satulung in care aceasta manevra este interzisa. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea permisului de conducere. De asemenea conducatorul auto a fost informat cu privire la dreptul de a contesta in instanta masura luata", au declarat politistii maramureseni.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ABUZ AL POLITIEI RUTIERE / ACTUALIZARE: Un om de afaceri din Iasi a ramas fara permis dupa o depasire "neregulamentara" la Satulung (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BILANt MINIVACANtA DE RUSALII: 16 persoane care au comis infractiuni rutiere depistate de politisti, 162 de sanctiuni aplicate soferilor care au incalcat normele rutiere
Citeste
INFRACtIUNI: Minori depistati imediat dupa ce au incercat sa fure benzina, satmarean prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda ilegal alcool
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.