A intrat cu tir-ul in peretele unei case din coltirea

Azi noapte in jurul orei 01:30, politistii Sectiei 3 Farcasa au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca pe DJ 193, in localitatea Coltirea s-a produs un accident rutier.

Un barbat de 44 de ani care conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor si semiremorca, din directia Baia Mare spre Ardusat, a pierdut controlul directiei, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum. Acesta a aparasit partea carosabila, acoperita cu zapada si a intrat in peretele unei locuinte.
In urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, insa a fost sanctionat contraventional de catre politisti.

Depistati de politistii rutieri in timp ce conduceau sub influenta alcoolului sau fara permis de conducere

 

Politistii rutieri au depistat ieri in trafic doi barbati care au urcat la volan cu toate ca au consumat bauturi alcoolice.

Unul dintre acestia, in varsta de 39 de ani, a fost oprit in trafic pe DJ 171/A in localitatea Botiza si pentru ca emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,42 mg/l alcool pur in aerul respirat.

Cel de-al doilea, in varsta de 24 de ani a fost oprit pe DN1C in localitatea Satulung, etilotestul indicand in cazul acestuia o valoare de 0,86mg/l alcool pur in aerul expirat.

Celor doi conducatori auto le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii imbibatiei alcoolice in sange.

Un alt tanar, in varsta de 17 ani, a condus un autoturism pe drumurile publice, fara a detine permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule. Acesta se deplasa dinspre Baia Mare spre Baia Sprie, fiind oprit de catre politisti pe raza orasului Baia Sprie.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

Falsi instalatori au lasat fara 2
Citeste
13 suspecti au castigat 2 milioane euro din prostitutie in elvetia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.