Falsi instalatori au lasat fara 2

Ieri, in jurul pranzului, sub pretextul unor verificari de rutina a presiunii instalatiei de apa, doi tineri au patruns in apartamentul unui barbat in varsta de 80 de ani, din Baia Mare.

Abuzand de increderea si neatentia proprietarului, cei doi tineri au sustras dintr-un dulap suma de 2.000 de lei.

Victima a reusit sa furnizeze semnalmentele celor doi tineri, iar pe baza acestor date, politistii efectueaza cercetari pentru identificarea autorilor infractiunii de furt.

Politistii maramureseni recomanda cetatenilor sa fie atenti in momentul in care persoane necunoscute bat la usa, chiar daca acestea isi atribuie calitati oficiale.

Solicitati tuturor persoanelor care va ofera diferite servicii la domiciliu, actul de identitate si/sau dovada ca sunt autorizati sa efectueze astfel de servicii.

In situatia in care ati fost inselati sau aveti suspiciuni cu privire la calitatile pretinse de anumite persoane, anuntati de indata politia si incercati sa retineti cat mai multe semnalmente ale acestora.

Trei persoane identificate de politisti dupa comiterea unui furt

Activitatile de cercetare si documentare efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dus, ieri, la identificarea autorilor unui furt comis pe raza municipiului.

Astfel, in data de 8 ianuarie, in jurul orei 17.30, in fata unui magazin situat la intersectia bld. Traian cu bld. Republicii, trei tineri baimareni au sustras un telefon mobil din poseta unei femei, profitand de neatentia acesteia. Bunul sustras a fost recuperat si predat partii vatamate, iar persoanele banuite au fost identificate de politisti. Este vorba despre trei barbati cu varta cuprinsa intre 29 si 41 ani, toti din Baia Mare. Unul dintre banuiti, in varsta de 31 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua pentru descoperirea intregii activitati infractionale a banuitilor.

Utilaje de deszapezire, in sant pe dj 184
Citeste
A intrat cu tir-ul in peretele unei case din coltirea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.