Incendiu la Surdesti, barbat accidentat de un copac rupt de vijelie la cetatele

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures au fost din nou prezenti in teren cu patru echipe pentru curatarea si marcarea traseelor turistice.

Una dintre echipele aflate in teren a fost solicitata sa se deplaseze la un incendiu in zona Surdesti, care a izbucnit ieri, a fost localizat si stins tarziu in noapte dar azi a reizbucnit, mai puternic, fortele implicate, ISU Maramures, Jandarmeria, Politia, Primaria precum si voluntarii contribuind la localizarea si tinerea sub control pana la stingerea lui.

O a treia echipa s-a deplasat la un accident intr-o zona greu accesibila in Cetatele, Maramures dupa ce un localnic a anuntat prin 112 ca o persoana a fost accidentata de un copac cazut si suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si a bazinului.
Si in cazul accidentului din zona Cetatele SPJ Salvamont Maramures a colaborat excelent cu ISU Maramures persoanei accidentate fiindu-i acordat primul ajutor extrem de repede si fiind transportat in cel mai scurt timp de echipajul SMURD la Spitalul Judetean Maramures pentru investigatii.

La ora aceasta toate echipele Salvamont Maramures s-au intors cu bine in bazele de salvare.

Baimareanca Ioana Santa Castle, interpret roman in Londra: "Natura se razbuna astazi, pentru ca noi ne-am indepartat de firesc, nu mai avem limite"
Citeste
Sighetean, arestat preventiv dupa ce s-a urcat beat la volan si a lovit masina politiei incercand sa scape de oamenii legii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.