Sighetean, arestat preventiv dupa ce s-a urcat beat la volan si a lovit masina politiei incercand sa scape de oamenii legii

Azi, 25 aprilie, a fost dispusa arestarea preventiva a unui tanar de 24 de ani, din Sighetu Marmatiei, cercetat pentru comiterea de infractiuni rutiere.

In fapt, ieri, la ora 18.20, un echipaj din cadrul Politiei municipiului Sighetu Marmatiei a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism. Intrucat persoana de la volan si-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmarirea sa. Conducatorul auto a accelerat si a acrosat autoutilitara politiei precum si un alt autovehicul parcat regulamentar.

Persoana urmarita a abandonat apoi autovehiculul si a fugit pe jos, insa a fost prins, imobilizat si condus la sediul politiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,59 mg/l alcool pur in aer expirat. De asemenea politistii au constatat ca cel in cauza nu poseda permis de conducere.

In baza probatoriului administrat politistii au dispus aseara retinerea sa pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de azi a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei care a dispus arestarea preventiva.

Sursa foto maramedia.ro

Incendiu la Surdesti, barbat accidentat de un copac rupt de vijelie la cetatele
Citeste
Maramuresul in stare de soc: Doi angajati ai unei importante companii au fost confirmati cu noul coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.