ZESTREA COMUNEI CUPSENI: Scrisoarea primaritei din Cupseni catre doua artiste talentate

Maria Buda si Crina Buda, mama si fiica, sunt doua artiste talentate. Primarita din Cupseni le-a dedicat o scrisoare plina de multumiri, dar si de emotii.

„Dragele mele Crina Buda si Maria Buda,
Doresc sa va impartasesc nu doar sentimentele mele de apreciere, ci si admiratia profunda pentru talentele voastre uimitoare, care nu doar ca ne incanta, ci si imbogatesc lumea si implicit comuna noastra cu frumusetea si creativitatea voastra.

Crina, fotografiile tale transcind simpla documentare vizuala. Ele sunt expresii ale unei perspective unice asupra vietii si a lumii din jurul nostru. Fiecare imagine este o fereastra catre inimile si mintile noastre, transmitand emotii si povestiri profunde. Arta ta fotografica nu doar ca ne incanta, ci ne si provoaca sa contemplam frumusetea ascunsa in cotidian si sa reflectam asupra trecerii timpului.

Maria, maiestria ta in arta cusutului este pur si simplu remarcabila. Camasile tale traditionale sunt mai mult decat simple haine – ele sunt conexiuni vii cu radacinile noastre culturale si istorice. Fiecare cusatura reprezinta o poveste, o traditie si o mandrie de neegalat. Ceea ce creezi nu doar ca onoreaza mostenirea noastra, ci si o transcede, adaugand stralucire si inovatie.

Este un privilegiu sa va avem in familie si sa ne bucuram de darurile voastre unice, voi fiind verisoarele noastre: tu, Maria, verisoara mamei mele, iar fiica ta, Crina verisoara mea iubita. Voi nu sunteti doar doua artiste talentate, ci si exemple clare de perseverenta si pasiune pentru ceea ce faceti. As dori ca lumea sa cunoasca si sa aprecieze talentele voastre, sa vada lumina si culoarea pe care le aduceti in viata noastra.

Prin aceste cuvinte, sper sa inspiram si alti oameni sa descopere si sa sustina creatiile voastre. Arta voastra merita sa fie expusa in lumina reflectoarelor si sa ajunga la inimile multora.

Fiecare dintre voi reprezinta o comoara de valoare pentru cultura noastra si pentru intreaga lume artistica”, scrie pe o pagina de socializare .Lucia Chermezan, primarul din Cupseni.

Accident mortal in Sugau. Un tanar de 23 de ani a decedat dupa ce s-a rasturnat cu masina
Citeste
O femeie de 23 de ani a ajuns la spital dupa ce sotul ei a agresat-o fizic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.