Accident mortal in Sugau. Un tanar de 23 de ani a decedat dupa ce s-a rasturnat cu masina

Aseara, 25 septembrie, in jurul orei 20.30, politistii din Sighetu Marmatiei au intervenit la un accident rutier produs pe strada Sugau, drum forestier pietruit in panta nedestinat circulatiei publice.
La fata locului, politistii au stabilit faptul ca un tanar de 23 de ani din Sighetu Marmatiei, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, la iesirea dintr-o curba, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat si a fost proiectat in santul din partea dreapta a directiei de deplasare.
In urma impactului conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului, fiind prins sub acesta.
La fata locului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare pana la sosirea ambulantei prevazuta cu medic, dupa care a fost preluat de catre aceasta si transportat la Spitalul Sighetu Marmatiei unde s-a constatat decesul conducatorului auto. In cauza, politistii continua cercetarile.

Accident rutier cu victima in Sighetu Marmatiei

Azi, 25 septembrie, la ora 11.05, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati sa intervina la un accident rutier.
La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, un autoturism condus de catre un barbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmatiei inspre Tisa, a efectuat manevra de depasire, moment in care a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un barbat de 29 de ani din Sighetu Marmatiei.
In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a soferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.
In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

ULTIMA ORA: Femeie acrosata mortal de o masina la Sabisa. Mesaje dureroare pe facebook (ACTUALIZARE)
Citeste
ZESTREA COMUNEI CUPSENI: Scrisoarea primaritei din Cupseni catre doua artiste talentate
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.