WEEKEND BOGAT IN EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Feresti, Sarasau, Danesti

Ieri, la ora 15:34, politistii din Ocna Sugatag au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.J. 186 B de pe raza localitatii Feresti s-a produs un accident rutier soldat cu o victima, iar autorul accidentului a parasit locul producerii acestuia.
Din primele verificari, rezulta ca un autoturism care circula din directia Sighetu-Marmatiei spre Cornesti a acrosat un minor in varsta de 13 ani.
Imediat dupa comiterea accidentului rutier, conducatorul auto a parasit locul faptei. La scurt timp acesta a fost identificat ca fiind un barbat de 46 de ani din Cornesti. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu-Marmatiei unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Victima a fost transportata la spital de catre parintii sai, pentru efectuarea unor investigatii medicale.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Ieri dimineata, in jurul orei 08:00, la sediul Sectiei de Politie Rurala Sarasau s-a prezentat un barbat, care a sesizat faptul ca la data de 25.10.2020, in jurul orei 03:00, a fost implicat intr-un accident rutier pe DN 19 de pe raza localitatii Sarasau.
Din verificarile efectuate, s-a stabilit faptul ca acesta in timp ce conducea un autoturism, a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate.
In urma evenimentului a rezultat vatamarea pasagerului.
In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Azi noapte, la ora 02:05, politistii din Sisesti au fost sesizati prin 112 despre faptul ca in localitatea Danesti, a avut loc un accident de circulatie.
Politistii au constatat faptul ca, soferul unui autoturism, un tanar de 23 de ani din Sindresti a intrat in poarta unui imobil.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la Centrul Medical de Permanenta din orasul Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Cercetati penal pentru infractiuni rutiere

In data de 25 octombrie a.c., in jurul orei 02:00, politistii au oprit pentru control, un barbat in varsta de 21 de ani, care conducea un autovehicul pe DC 7 Petrova-Crasna Viseului.
In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 m/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

Sambata noaptea, politistii din Recea au oprit in trafic, pentru control, un barbat in varsta de 31 de ani, care conducea un autovehicul pe DN1C de pe raza localitatii Lapusel.
In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Ieri, in jurul orei 23:50, politistii din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism ce era condus de catre un barbat de 36 de ani din Sighetu Marmatiei.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind 0,55 mg/l, alcool pur in aerul expirat si a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta ,,Dr. Constantin Opris" Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sange.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot ieri, in jurul orei 12:45, politistii din Ocna Sugatag, pe DJ. 186 Nanesti, au depistat in trafic un barbat de 51 de ani din Viseu de Sus, in timp ce conducea un autoturism avand numarul de circulatie provizoriu si autorizatia de circulatie provizorie expirata.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul neinmatriculat. (foto arhiva)

Articolul WEEKEND BOGAT IN EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Feresti, Sarasau, Danesti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lumea artistilor din Maramures, iarasi in doliu: Violonistul Fabian Ghise a plecat dintre noi la numai 29 de ani! Era membru al Ansamblului Transilvania (VIDEO)
Citeste
CURTEA DE APEL CLUJ: Agent de politie din Maramures, medic de garda si asistent medical condamnati la inchisoare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.