VREM O TARA CA AFARA: Pasul Prislop din Borsa - groapa de gunoi pentru culegatorii de fructe de padure si ciuperci (GALERIE FOTO)

Ne batem cu pumnul in piept si strigam cat ne tin plamanii ca VREM O TARA CA AFARA. Numai ca nu suntem in stare nici sa pastram curatenia macar din zonele impadurite ale judetului Maramures.

Cititorii nostri ne-au trimis fotografii din pasului Prislop (Borsa), un loc mirific ce face legatura intre judetele Maramures si Suceava. Peisaje superbe, paduri seculare (atatea cate ne-au mai ramas in urma defrisarilor masive), ape cristaline de munte etc. Asta cititim peste tot pe internet despre zona respectiva.

Dar toate acestea palesc cand te cobori din masina si incepi sa iei la pas muntele. Gunoaie imprastiate peste tot, colibe abandonate ale celor care toata vara au cules fructe de padure sau ciuperci pentru a le vinde si a reusi sa mai stranga un banut.

Fotografiile primite de la cititorii nostri NU AU NEVOIE DE NICIUN COMENTARIU. Cine se va sesiza si va igieniza zonele respective? Directia Silvica? Garda de Mediu? Autoritati ale statului care pur si simplu NU EXISTA decat in birourile de prin resedintele de judet.

Cat despre cei care au aruncat gunoaiele in zone respective nu putem spune decat: natura o sa vi le va trimita inapoi in curti si poate chiar in case. Doar sa vina sezonul inundatiilor...

Comenteaza cu Facebook

Articolul VREM O TARA CA AFARA: Pasul Prislop din Borsa - groapa de gunoi pentru culegatorii de fructe de padure si ciuperci (GALERIE FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In Baia Mare demareaza activitatea de deratizare impotriva rozatoarelor
Citeste
VIDEO: Lucrari abandonate pe DJ182B Baia Mare - Remetea Chioarului - Somcuta Mare. Carosabil ciuruit de gropi, masini distruse
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.