VIDEO: Lucrari abandonate pe DJ182B Baia Mare - Remetea Chioarului - Somcuta Mare. Carosabil ciuruit de gropi, masini distruse

Anuntat cu surle si trambite de Consiliul Judetean Maramures, inca din 2017, MARELE PROIECT al reabilitarii Drumului Nordului inca NU ESTE FINALIZAT. Daca s-ar munci ca in orice tara NORMALA a Uniunii Europene nu am scrie acest articol si nu v-am prezenta imagini video surprinse astazi pe drumul judetean (DJ) 182 B Baia Mare - Remetea Chioarului - Somcuta Mare (care face parte din lotul 2).

2017


"Drumul care face legatura intre Baia Mare si Remeti pe Somes, pe varianta Catalina, Sacalaseni, Remetea Chioarului, Somcuta Mare, Miresu Mare, va fi reabilitat prin PNDL" transmitea in 16 august 2017 reprezentantii Consiliului Judetean Maramures. Atunci se estima ca se vor cheltui 2,5 milioane lei.

2019

"Am depus spre finantare din fonduri europene acest proiect major al judetului in anul 2016 prin POR 2014-2020 si am semnat contractul de finantare in 2017. Am demarat procedurile de achizitie in 2018 si dupa multe piedici administrative am reusit azi sa semnam cel mai mare contract pentru reabilitarea infrastructurii rutiere din Maramures," a anuntat pe pagina sa de socializare Gabriel Zetea eram anuntati in 16 ianuarie 2019.

Drumul Nordului urmeaza urmatorul traseu : lot 1: limita de judet Salaj dinspre Cehu Silvaniei - Arinis - Gardani - Farcasa - Ardusat - Hideaga - limita de judet Satu Mare inspre Borlesti ; lot 2 : Somcuta Mare - Remetea Chioarului - Coas - Copalnic Manastur - Surdesti.

4 octombrie 2020

Astazi cititorii nostri ne-au trimis imagini video de pe tronsonul Baia Mare - Remetea Chioarului - Somcuta Mare. Nici urma de utilaj sau muncitor in zona. Partea carosabila arata ca dupa razboi: ciuruita de bombe, parton gropi, si ingustata de lucrarile care s-au facut pana acum pe marginile cele doua sensuri de mers (pentru a fi largit). Aceste lucrari au fost acoperite cu piatra si pamant si asa au ramas spre disperarea soferilor.

Unul dintre soferi si-a distrus pur si simplu cauciucurile noi conducand pe tronsonul amintit de drum.

Unde sunt muncitorii si utilajele de pe acest sector de drum? Cine ii supravegheaza? Cine ii trage la raspundere pentru punerea in pericol a sigurantei rutiere? Unde este Politia Rutiera din Maramures? (conform legii, in cazul in care siguranta participantilor la trafic este pusa in pericol, acestia ar trebui sa sanctioneze contraventional constructorul)? Unde ne sunt politicienii care se bateau cu "caramida" in piept ca "in cel mai scurt timp, soferii vor putea vedea rezultatele si drumurile maramuresene prin demararea lucrarilor de reabilitare" (ianuarie 2019)?

Am uitat. CAMPANIA ELECTORALA A TRECUT! ALEGERILE AU TRECUT! ACUM VOI FI INSTALATI ALTII IN FRUNTEA JUDETULUI. Alte promisiuni, alte proiecte, alte minciuni. Romania - tara in care cetateanul CONTEAZA doar cand pana A INTRAT IN CABINA DE VOT PENTRU A PUNE STAMPILA.

Articolul VIDEO: Lucrari abandonate pe DJ182B Baia Mare - Remetea Chioarului - Somcuta Mare. Carosabil ciuruit de gropi, masini distruse apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VREM O TARA CA AFARA: Pasul Prislop din Borsa - groapa de gunoi pentru culegatorii de fructe de padure si ciuperci (GALERIE FOTO)
Citeste
Cum va fi vremea in octombrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.