VIDEO: Soferul unei Dacii, la un pas sa fie scos de pe drum de un camion, in zona Doua Veverite

Momente de groaza pentru un sofer maramuresean. Conducatorul auto si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost la un pas sa fie scos in decor de catre soferul unui autocamion. Intregul moment terifiant s-a petrecut pe DN 1C, intre intersectia cu drumul ce duce spre Hideaga si Doua Veverite.

Martorii care au vazut live toata scena sustin ca nu ar fi fost vorba de vreo greseala a conducatorului camionului, ci pur si simplu a fost vorba despre o sicana in trafic, care ar fi putut sa se termine cat se poate de prost.

In imagini se vede cum soferul unei Dacii, aflat in mijlocul depasirii camionului, este la un pas sa fie scos de pe drum de catre soferul camionului care, chiar in acel moment, a tras brusc de volan spre stanga, trecand de axul drumului pana pe contrasens. La un moment dat, acesta decide sa revina incet pe sensul de mers, lasand soferul Daciei sa continue depasirea.

"Lumea tot vorbeste ca m-ar fi depasit si ca de ce semnalizeaza dreapta. Dar nici poveste! Eu voiam initial sa intru in depasire si am vazut ce face. A facut de doua ori asta si am lasat-o mai incet, l-am lasat sa se indeparteze", ne-a declarat soferul autoturismului din care a fost filmata toata scena, despre soferul camionului. Acesta sustine ca mai exista un martor, mai exact soferul care circula in spatele sau si care sustine acelasi lucru: soferul camionului a intrat din senin pe contrasens in momentul in care era depasit de catre Dacie. De asemenea, acesta a mai declarat ca semiremorca avea numere de Suceava.

ActualMM

Articolul VIDEO: Soferul unei Dacii, la un pas sa fie scos de pe drum de un camion, in zona Doua Veverite apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Festivalul de muzica populara „Pe sub poala codrului”: Patricia Moldovan a obtinut marele premiu (FOTO)
Citeste
PRELUARE ACTUALMM: Spargatori de autoturisme retinuti in zona Vlad Tepes de doi tineri politisti care patrulau in zona
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.