PRELUARE ACTUALMM: Spargatori de autoturisme retinuti in zona Vlad Tepes de doi tineri politisti care patrulau in zona


Politia Locala Baia Mare a primit noi dotari din partea autoritatilor locale si au fost angajati si tineri, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Patrule de politisti locali vegheaza asupra sigurantei cetatenilor atat ziua cat si noaptea in municipiu, astfel ca infractorii incep sa aiba probleme in a mai scapa de oamenii legii.

Asa s-a intamplat azi-noapte, in jurul orei 3:30, unde doi hoti care incercau sa sparga un autoturism pe strada Vlad Teles din oras s-au trezit in mijlocul actiunii cu doi politisti locali care patrulau prin zona si au observat miscarile suspecte.
Tinerii politisti locali, pe numele lor Popan Vlad si Godja Toader i-au prins si imobilizat pe hoti, predandu-i mai apoi Politiei Municipiului. Unul dintre cei prinsi este recidivist.

Ne asteptam sa vedem cat mai multe astfel reusite, cu atat mai mult cu cat furturile in anumite zone au cunoscut o crestere ingrijoratoare in ultima perioada.

ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Spargatori de autoturisme retinuti in zona Vlad Tepes de doi tineri politisti care patrulau in zona apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VIDEO: Soferul unei Dacii, la un pas sa fie scos de pe drum de un camion, in zona Doua Veverite
Citeste
Guvernul pierde la CCR. Judecatorii au dat dreptate PSD
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.