VIDEO - LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerica din zona Cuprom s-a ,,AFISAT" pe unitatea exterioara a sistemului de aer conditionat

Circ in toata regula astazi, spre seara, in zona fostului combinat Cuprom din Baia Mare. O tinerica (fara minte probabil) a "reusit performanta" de a aduna tot cartierul. Cu mic cu mare locatarii de pe Electrolizei au urmarit "spectacolul" oferit de baimareanca neastamparata.

Aceasta, din plictiseala probabil, a iesit pe geamul garsonierei de la etajul doi si s-a asezat pe unitatea exterioara a sistemului de aer conditionat.


In cateva clipe "spectacolul" a inceput: ba dansa, ba zicea ca se arunca, ba vorbea la telefon.

Oamenii adunati ca la circ au asistat impasibili la "circul ieftin" oferit de "tinerica" de pe Electrolizei. Ce sa mai vorbim de distantare, de pandemie, de virus, de Covid-19. Asa ceva nu exista in zona respectiva.

Unii dintre ei au si filmat-o. Nimeni insa nu a sunat si Politia!

Comenteaza cu Facebook

Articolul VIDEO - LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerica din zona Cuprom s-a ,,AFISAT" pe unitatea exterioara a sistemului de aer conditionat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Pot fi organizate concerte de amploare? In Germania a inceput un experiment cu 4.000 de participanti
Citeste
SEINI-ul in DOLIU: Preotul paroh al Parohiei romano-catolice Neprihanita Zamislire din oras a murit brusc la doar 34 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.