SEINI-ul in DOLIU: Preotul paroh al Parohiei romano-catolice Neprihanita Zamislire din oras a murit brusc la doar 34 de ani

Durere fara margini in orasul Seini, judet Maramures. Preotul paroh Vass Lorand al Parohiei Romano-Catolice Sf Fec Maria Seini a murit astazi, pe neasteptate, la doar 34 de ani si 9 luni.

Parintele s-a nascut pe 19 octombrie 1985, in Satu Mare. Scoala primara a terminat-o in orasul natal. A urmat cursurile de teologie Romano-Catolica la Alba Iulia. Pe 9 iulie 2011 a fost sfintit preot de episcopul Eugen Schonberger.

Intre anii 2013 si 2015 a fost vicar parohial la Parohia Sfanta Treime Baia Mare, la Parohia Sf Tereza Satu Mare si Catedrala. A fost responsabil cu pastoratia tinerilor si ministrantilor.

In 2015 a fost numit paroh al Parohiei Romano-Catolice Neprihanita Zamislire din Seini Seini.

Ramasitele pamantesti vor fi depuse in biserica din Seini, luni 24 august, la ora 18. Atunci va avea loc si Sf Liturghie impreuna cu comunitatea din Seini.

Inmormantarea va avea loc marti 25 august, ora 12.00, la Satu Mare, in cimitirul Romano-Catolic de peste Pod.

Sa se odihneasca in pace!

Articolul SEINI-ul in DOLIU: Preotul paroh al Parohiei romano-catolice Neprihanita Zamislire din oras a murit brusc la doar 34 de ani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VIDEO - LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerica din zona Cuprom s-a ,,AFISAT" pe unitatea exterioara a sistemului de aer conditionat
Citeste
INSTIGARE LA DENIGRARE – Sotia candidatului PNL da indicatii tinerilor liberali cum sa il atace pe primarul Chereches
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.