VIDEO, GALERIE FOTO: INCREDIBIL - Masina de teren dezmembrata pe Valea Borcutului. 4 victime, dintre care una incarcerata

Un grav accident de circulatie a avut loc azi noapte in jurul orei 1.00 in cartierul baimarean Valea Borcutului.

Din primele informatii se pare ca in accident a fost implicat un singur autoturism care s-a izbit violent de un stalp din beton. Patru persoane au fost ranite, dintre care una a ramas incarcerata.

De precizat ca datorita starii deplorabile a masinii, in urma impactului, caroseria s-a desprins de sasiu.

La fata locului au intervenit echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, SMURD Maramures, pompierii de la descarcerare si politistii.

video: ActualMM.ro.

Actualizare – ISU Maramures

Echipajul de descarcerare din cadrul Detasamentului Baia Mare a intervenit la un accident rutier pe Valea Borcutului. In urma accidentului au rezultat 4 victime din care una a ramas incarcerata. La locul accidentului s-au deplasat si echipajele medicale ale S.M.U.R.D. si S.A.J. Trei dintre victime (34,14 si 30 de ani) au fost transportate la spital de catre echipajele medicale. O persoana a refuzat transportul la spital.

Actualizare – IPJ Maramures oficial

In data de 23.08.2020, la orele 23:50, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier in municipiu.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un barbat de 34 de ani din Baia Mare, in timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un stalp de beton.

In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului auto si a doi pasageri din autoturism, dintre care un minor de 14 ani. Acestia au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, insa i-au fost prelevate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul nu detine permis de conducere, iar autoturismul implicat in accident este neinmatriculat. Politistii continua cercetarile.

Articolul VIDEO, GALERIE FOTO: INCREDIBIL - Masina de teren dezmembrata pe Valea Borcutului. 4 victime, dintre care una incarcerata apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INTERVENTII: COROIENI - 3.000 de baloti de fan au fost mistuiti de flacari
Citeste
ACTUALIZARE 2/ACCIDENT GRAV IN BAIA MARE – 4 victime pe Valea Borcutului, una incarcerata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.