INTERVENTII: COROIENI - 3.000 de baloti de fan au fost mistuiti de flacari

Pompierii maramureseni au intervenit in mai multe situatii de urgenta pe perioada weekend-ului. Militarii sigheteni au fost solicitati, vineri, 21.08., sa scoata un porc cazut intr-o fosa septica.

Duminica, 23 august 2020, pompierii militari din cadrul Pichetului Targu Lapus, alaturi de pompierii voluntari din Coroieni si pompieri voluntari din cadrul Primariei Targu Lapus, au lichidat un incendiu de baloti de fan. Focul a distrus circa 3.000 de baloti.


Echipajul de descarcerare din cadrul Detasamentului Baia Mare a intervenit la un accident rutier pe Valea Borcutului. In urma accidentului au rezultat 4 victime din care una a ramas incarcerata. La locul accidentului s-au deplasat si echipajele medicale ale S.M.U.R.D. si S.A.J. (foto arhiva)

CITESTE SI

Articolul INTERVENTII: COROIENI - 3.000 de baloti de fan au fost mistuiti de flacari apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cine sunt candidatii pentru sefia Consiliului Judetean Maramures
Citeste
VIDEO, GALERIE FOTO: INCREDIBIL - Masina de teren dezmembrata pe Valea Borcutului. 4 victime, dintre care una incarcerata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.