VIDEO EXCLUSIV: Un hambar plin cu baloti arde ca o torta la Craciunesti (actualizare)

Incendiu violent la Craciunesti. Flacarile au cuprins un hambar plin cu baloti de fan. Pompierii sigheteni s-au deplasat la fata locului, insa interventia este extrem de dificila din cauza flacarilor uriase.

Trei echipaje de pompieri cu apa si spuma si un echipaj SMURD intervin la fata locului.

Incendiul a izbucnit la un depozit de furaje din Craciunesti. La fata locului intervine Detasamentul Sighet cu 3 echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

ACTUALIZARE – ISU Maramures

In intervalul 13.11-15.11.2020, pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a doua incendii.

Vineri, 13.11., pompierii baimareni au intervenit cu doua echipaje de stingere, in localitatea Cavnic, unde o anexa gospodareasca a fost cuprinsa de flacari. In urma incendiului au ars circa 300 de metri patrati de acoperis din lemn, circa 30 de metri cubi de lemn pentru foc si diverse obiecte de mobilier.

Duminica, 15.11., Detasamentul de pompieri Sighet a intervenit in localitatea Craciunesti pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Pompierii sigheteni au actionat cu trei echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Focul a distrus depozitul pe o suprafata de circa 600 de metri patrati si aproximativ 5000 de baloti de fan.

Personalul S.M.U.R.D. Maramures a intervenit in cazul a 50 de urgente medicale, dupa cum urmeaza: Baia Mare 15 cazuri, Farcasa 3, Sighetu Marmatiei 10, Somcuta Mare 6, Borsa 3, Viseu de Sus 2, Bogdan Voda 4 si Cavnic 7 cazuri.

Comenteaza cu Facebook

Articolul VIDEO EXCLUSIV: Un hambar plin cu baloti arde ca o torta la Craciunesti (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO, VIDEO: 55.800 de pachete tigari, de 136.000 euro, confiscate la frontiera de nord. Un maramuresean si o satmareanca, cercetati pentru contrabanda
Citeste
Deputatul Adrian TODORAN: E momentul sa ne abtinem. Avem nevoie de spitale sigure, nu de noi tragedii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.