VIDEO EXCLUSIV: Beat crita, cu permisul suspendat, blocat in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Baia Mare

Un echipaj al Politiei Rutiere din Baia Mare aflat in patrulare a observat in aceasta seara in jurul orei 18.55 in sensul giratoriu din zona unui supermarket de pe bulevardul Bucuresti un autoturism care prezenta avarii. Imediat politistii l-au blocat in trafic.

Soferul prezenta halena alcoolica astfel ca unul dintre politisti l-a coborat din autoturism iar celalalt a scos cheile din contact.

Barbatul in varsta de 63 de ani din Tamaia (cu domiciliul in Baia Mare) a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Mai mult barbatul avea permisul de conducere suspendat si este foarte posibil ca pe traseul Tamaia – Baia Mare ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Soferul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Ce spune IPJ Maramures

Ieri, 15 noiembrie, politistii rutieri baimareni au oprit pentru control pe bulevardul Bucuresti, un autoturism, condus dinspre strada Europa spre strada Margeanului, la volanul caruia a fost identificat un barbat de 63 de ani din municipiu.

In urma testarii alcoolscopice a acestuia, a rezultat o valoare de& 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare unde i-au fost recoltate probe& biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, acesta a condus autoturismul avand permisul de conducere retinut.

In cauza, politistii baimareni au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

O racheta ruseasca s-a prabusit in Polonia, tara NATO. Doi oameni au murit
Citeste
Eveniment de mare cinste la Catedrala Episcopala ,,Sfanta Treime" din Municipiul Baia Mare. FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.