O racheta ruseasca s-a prabusit in Polonia, tara NATO. Doi oameni au murit

Un inalt oficial al serviciilor secrete americane spune ca rachetele rusesti au intrat in Polonia, membru NATO, ucigand doua persoane, scrie Bloomberg. Rusia a raspuns astazi la planul de pace propus de Zelenski cu noi atacuri cu rachete asupra Ucrainei. A fost lovit si Kievul. Doua blocuri de locuinte au fost lovite de atacuri cu rachete ruse marti la Kiev, a anuntat primarul capitalei ucrainene Vitali Klitschko, dupa ce sirenele antiaeriene au rasunat in toate regiunile Ucrainei

Purtatorul de cuvant al guvernului polonez, Piotr Mueller, nu a confirmat imediat informatia, dar a spus ca liderii de varf tin o intalnire de urgenta din cauza unei ,,situatii de criza".

Rusia a raspuns astazi la planul de pace propus de Zelenski cu noi atacuri cu rachete asupra Ucrainei. A fost lovit si Kievul.

Doua blocuri de locuinte au fost lovite de atacuri cu rachete ruse marti la Kiev, a anuntat primarul capitalei ucrainene Vitali Klitschko, dupa ce sirenele antiaeriene au rasunat in toate regiunile Ucrainei, informeaza Reuters, EFE si AFP..

Rachetele rusesti lovesc Ucraina in timp ce& armata ucraineana& isi continua ofensiva de recucerire a zonelor ocupate de Rusia in sudul tarii.

Explozii pe intreg teritoriul ucrainean

Potrivit mass-media din Ucraina citate de EFE, incepand cu orele locale 14:45 sirenele antiaeriene s-au facut auzite pe intreg teritoriul ucrainean.

Inainte de aceasta, sefii administratiilor regionale din Krivii Rih, Oleksandr Vilkul, si Nicolaev (Mikolaiv), Vitali Kim, au raportat lansari masive de rachete dinspre teritoriul rus.

Reprezentantul permanent al Ucrainei la Organizatia Natiunilor Unite,& Sergiy Kyslytsya, a descris atacurile ruse de astazi spunand ca Rusia ,,scuipa& in fata" colegii participanti la G20.

Andriy Sadovyi, primarul orasului& Lviv& , a postat si el pe Telegram, spunand& ,,La Lviv se aud explozii.& Toata lumea sta in adaposturi!". Si Harkov a fost lovit de rachete. Oleh Synyehubov, guvernatorul regiunii& Harkov, a postat o scurta actualizare pe Telegram in care spune:& ,,Ocupantii lovesc Harkov!& Stati in adaposturi."

Ionel Bogdan: 500 de noi locuri de munca pentru maramureseni, create la Grupul Weidmueller din Tautii-Magheraus
Citeste
VIDEO EXCLUSIV: Beat crita, cu permisul suspendat, blocat in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.