Un tanar din borsa, surprins beat in trafic, s-a ales cu dodar penal

Cat este de periculos sa conduci in stare de ebrietate stiu cu exactitate doar cei care au suferit de pe urma unor accidente provocate de persoane care au consumat alcool inainte de a urca la volan. Uneori, cei care conduc sub influenta lui Bachus reusesc sa ajunga la destinatie, alteori ajung la spital, fie raniti in urma accidentelor pe care le provoaca, fie pentru a le fi recoltate probe de sange.


Din fericire, azi-noapte, in jurul orei 00.10, politistii care se aflau pe drumurile publice au oprit un autoturism condus de un conducator auto, aflat in stare avansata de ebrietate, inainte de a produce o tragedie.

La volan se afla un tanar de 25 de ani, din Borsa, care avea o concentratie de 1.03 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile urmand a fi dispuse masuri legale.

Actiune pe raza municipiului Sighetu Marmatiei

Ieri, 05 septembrie, politistii din Sighetu Marmatiei au actionat pe raza municipiului pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, dar si pentru sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si prevenirea producerii accidentelor rutiere.
Astfel, intre orele 11.00 – 15.00, politistii au efectuat controale in societatile comerciale de pe raza municipiului, au oprit pentru verificari mai multe autoturisme si, pentru neregulile constatate, au aplicat amenzi in valoare de 11 200 de lei.

Totodata, in cadrul actiunii de ieri au fost ridicate 220 pachete cu tigari de contrabanda. Spre exemplu, a fost depistata o femeie de 57 de ani, din Oncesti, care avea asupra sa 88 pachete cu tigari de contrabanda, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienta. Pe numele ei a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

Un tanar din maramures a provocat un accident la cluj-napoca
Citeste
Un hot din auto surprins si urmarit de un politist din seini aflat in timpul liber
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.