Un hot din auto surprins si urmarit de un politist din seini aflat in timpul liber

Singurul lucru pe care nu l-a luat in considerare un tanar, care a sustras o geanta dintr-o masina, a fost ca politistii intervin de fiecare data cand observa ca se comit infractiuni, inclusiv in timpul liber, cand nu poarta uniforma.

Pentru un agent de ordine publica din cadrul Politiei orasului Seini, ziua de lucru nu s-a terminat la ora 16.00. Ieri dupa-amiaza, in jurul orei 18.00, in timp ce se afla in parcarea unui supermarket din Baia Mare, a observat gesturile unui tanar si straduinta cu care a reusit sa ia o geanta, printr-un geam al unui autoturism lasat deschis.
In momentul in care acesta a incercat sa se strecoare printre celelalte masini, politistul nu a pierdut nicio secunda si a fost pe urmele lui. Observand ca este urmarit, tanarul a luat-o la fuga, a aruncat geanta in raul Sasar si a incercat sa scape, dar fara sanse.
Agentul de politie l-a prins si imobilizat pana la sosirea echipajului de ordine si siguranta publica din cadrul Politiei municipiului Baia Mare. A fost identificat un tanar de 27 de ani, din Baia Mare, iar geanta a fost recuperata si predata victimei, o baimareanca de 68 de ani.
Politistii au intocmit acte procedurale pentru comiterea infractiunii de furt, insa victima a ales sa se impace cu cel care a vrut sa o lase fara geanta cu bani.

Un tanar din borsa, surprins beat in trafic, s-a ales cu dodar penal
Citeste
Un somcutean a franat pentru a evita un impact, insa a plonjat cu autoutilitara plina cu cherestea in paraul barsau
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.