Un sofer a plonjat in albia unui parau la seini, un altul a fost retinut pentru conducere fara permis

Sambata dupa-amiaza, politistii din Seini au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie. La fata locului s-a constatat ca un barbat de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cetatii din oras, intr-o curba usoara a pierdut controlul directiei de mers, a derapat si s-a rasturnat cu autoturismul pe plafon in albia paraului Seinel.
In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul de Urgente Dr. Constantin Opris Baia Mare si nu a ramas internat. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii continua cercetarile.

Tanar care conducea fara sa detina permis, retinut pentru 24 de ore

Ieri, politistii din Baia Mare au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 30 de ani, care o comis o infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice. Acesta a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a ignorat semnalele regulamentare de oprire ale politistilor, continuandu-si deplasarea pana pe strada Universitatii, unde a fost ajuns si blocat.
In urma verificarilor s-a constatat faptul ca tanarul de la volan nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. In baza probatoriului administrat s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

De asemenea, in acest week-end , politistii au depistat in trafic alti doi barbati de 40 si 20 de ani, care au comis infractiuni rutiere. Acestia, fie au consumat alcool inainte de a urca la volan, fie nu detineau permis de conducere. In toate cazurile s-au intocmit dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse mapsuri legale.

Bilantul infectiilor cu coronavirus ajunge la 1
Citeste
Mai multi tineri din coltau au furat produse de carne de 3
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.