Bilantul infectiilor cu coronavirus ajunge la 1


Pana astazi, 30 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 .

Totodata, pana acum, 44 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timisoara, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Ialomita si Satu Mare, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 192 noi cazuri de imbolnavire.

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 1 si 90 de ani.

La ATI, in acest moment, sunt internati 53 de pacienti, dintre care 33 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 9.464 de persoane. Alte 124.235 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 23.103 de teste, din care peste 1.500 in unitati medicale private.

In ceea ce priveste situatia cetatenilor romani aflati in alte state, potrivit informatiilor obtinute de misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, pana in prezent, 86 de cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 si pana la acest moment, 16 cetateni romani aflati in strainatate, 9 in Italia, 4 in Franta, unul in Germania, unul in Spania si unul in Marea Britanie, au decedat.

177 de sanctiuni contraventionale persoanelor care nu au respectat masura interzicerii circulatiei in afara locuintei/gospodariei
Citeste
Un sofer a plonjat in albia unui parau la seini, un altul a fost retinut pentru conducere fara permis
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.