Un pustan de 17 ani din satu mare a vrut sex nebun de "castane", insa a fost talharit

Chiar daca unii poate ar judeca comportamentul sau, un satmarean care a apelat la serviciile unei tinere ce presta servicii sexuale si a fost talharit, nu s-a sfiit si a sesizat politia, fapt care a dus la retinerea unei persoane cu preocupari infractionale.

"Politistii au demarat cercetarile in dimineata zilei de 29 septembrie a.c., dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 de un tanar din Satu Mare ca a fost victima unei talharii. El a relatat politistilor ca a apelat un numar de telefon postat pe un site de publicitate, cu intentia de a intretine relatii sexuale, insa odata ajuns in locuinta indicata, de pe raza municipiului Baia Mare, a fost amenintat de un barbat si constrans sa ofere 200 de lei fara a beneficia de serviciile stabilite.

Investigatiile politistilor din Baia Mare au dus la identificarea unui baimarean de 31 de ani, banuit de comiterea faptei, iar ieri, 07 octombrie, in baza probatoriului administrat, acesta a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva" au precizat reprezentantii IPJ Maramures.

Conform informatiilor noastre victima are 17 ani si a venit in Baia Mare sa vizioneze concertele de la Sarbatoarea Castanelor. "Butonand" telefonul a gasit pe site-ul "….li24.ro un anunt in care o tinerica din Baia Mare isi ofera serviciile, contra-cost fireste.

Pustanul nu a mai stat pe ganduri si a sunat. Ajuns la usa apartamentului unde urma sa aiba parte de noapte nebuna-nebuna, a sunat fara ezitare. Usa s-a deschis doar ca surpriza: un barbat l-a insfacat imediat si l-a tras in apartament. Ce a urmat, ati putut citi in comunicarea furnizata de IPJ Maramures.

Barbat din arad, incarcerat de politisii din sighetu marmatiei
Citeste
Un maramuresean a murit intr-un accident de circulatie in franta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.