Un maramuresean a murit intr-un accident de circulatie in franta

Doliu in comunitatea maramureseana din Salistea de Sus. Un tanar in varsta de 28 ani, Gigi Chindris, a decedat duminica, 6 octombrie, in Franta.

Tanarul plecase sa isi faca un rost, era in cautarea unui loc de munca. Duminica dupa-amiaza, insa, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Tanarul era pasager si nu detinea permis de conducere.

ACTUALIZARE – Accidentul a avut loc in orasul Thouars din regiunea Poitou-Charentes , in nord-vestul Frantei. Familia sa nu avea resurse financiare generoase.

Gigi a lasat in urma doi parinti in lacrimi, un frate mai mare, care lucreaza ca pastor la oi in judetul nostru si o sora geamana, casatorita. In schimb el nu era casatorit si era angajat la o unitate de alimentatie publica din Franta. Era singur in strainatate. "Inca nu stiu exact cum s-a produs accidentul. Stiu numai ca cel care conducea nu avea carnet si nici asigurare la masina, el era pasager. Din cate am inteles, va merge in Franta fratele lui mai mare. Nu stiu cum vor face. El era de cinci ani acolo, muncea la o macelarie. Era un baiat super muncitor de cand a inceput sa umble in picioare. Sunt o familie de tarani muncitori ce cresc animale si muncesc pamantul cu multa sudoare. Putini se mai gasesc ca ei", a relatat, pentru AxaNews.ro, o verisoara a lui Gigi.

Contactat telefonic, primarul orasului Salistea de Sus, Stefan Iuga, a spus ca stie putine lucruri despre tragedie. "Tot ceea ce stiu este din auzite. Nu cunosc foarte bine familia, ei stau pe o strada laturalnica. Nu a venit nimeni la primarie din familie, insa probabil ca vor veni, intrucat vor avea nevoie de documente pentru repatriere. Daca va fi necesar, vom vedea cu ce ii vom putea ajuta", a relatat, pentru AxaNews.ro, Stefan Iuga.

Sursa Axa News / Cata TINEGHE

Un pustan de 17 ani din satu mare a vrut sex nebun de "castane", insa a fost talharit
Citeste
Urmariri in trafic si 13.500 pachete cu tigari confiscate, la Giulesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.