Un peridoc plin cu busteni a facut prapad la sacel

Incident grav pe drumul judetean 186 Sacel – Salistea de Sus. Un peridoc incarcat cu busteni a facut prapad la Sacel. Macaraua de pe acesta a agatat firele de curent electric care traversau drumul judetean pe care le-a rupt, a rupt un stalp si l-a aruncat pur si simplu pe un autoturism ce era parcat in afara partii carosabile. Masina a fost distrusa.

Incidentul a fost surprins de Vasile Cora iar fotogratiile au devenit virale pe facebook. Acestea sunt insotite de mesajul:

"Sacel, Maramures! In goana de a duce cat mai mult lemn si cat de multe transporturi nu mai tine nimeni cont de siguranta ! In primul rand romanii in necunostinta distrug totul in tara. Se vinde din tara orice. Unii sunt in stare sa isi vanda rinichii in loc sa isi apere glia lasata mostenire de la strabuni.

O veni vremea cind nu mai conteaza nimic. Cind vom muri, acolo in cealalta lume nu iti mai trebuie nimic​. Doar socoteala vei da. Vai si amar de copiii nostri… Copii fara tara, fara neam, fara ideal … Ei vor fi straini in ceea ce se numea candva Romania!".

Vom reveni

Comenteaza cu Facebook

Opt copii orfani din barsana multumesc oamenilor de bine
Citeste
Primarul Chereches i-a conferit generalului de brigada Marin Bancos titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.