Primarul Chereches i-a conferit generalului de brigada Marin Bancos titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Baia Mare

DISTINCTIE ONORANTA In cadrul unei sedinte festive a Consiliului Local Baia Mare, in unanimitate de voturi, a fost aprobat proiectul care prevede conferirea titlului de cetatean de onoare generalului de brigada Marin Bancos, seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale Maramures.

Distinctia a fost inmanata generalului de catre primarul Catalin Chereches.

"In ajun de Craciun, mi-a revenit onoarea sa ii confer domnului general Marin Bancos titlul de cetatean de onoare al municipiului Baia Mare, in numele Consiliului Local si al comunitatii baimarene. Il felicit pentru ca de astazi este si scriptic unul dintre personajele emblematice ale acestei comunitati.

Dintr-o serie de personalitati desemnate cetateni de onoare, pe o parte ii am in suflet. Ii respect si apreciez pe toti, insa cativa imi sunt in suflet. Este vorba despre Prea Sfintitul Iustin, domnul Theodor Ardelean si domnul general Marin Bancos. Este pentru toti, inclusiv pentru mine, exemplul omului care face bine pentru societate, pentru Statul Roman, dar si pentru fiecare om in parte. Este un exemplu al omului care stie sa adune oameni, care face fiecare pas cu foarte buna credinta. Cred ca pe langa tot ceea ce inseamna parcurs profesional de exceptie, pe care domnia sa l-a avut si il va avea, aceste chestiuni care tin de onoare, de caracter, coloana vertebrala, demnitate, sunt lucrurile care il definesc si ne fac pe noi sa il consideram un exemplu de prestigiu. Generalul Marin Bancos este baimareanul, maramureseanul pe care ne-am dori sa il vedem in fiecare institutie a Statului Roman. Daca aceasta tara ar avea oameni de nivelul profesional, caracterul si prestanta domniei sale, am putea privi inainte cu mult mai mare curaj si incredere in Statul Roman", a spus primarul municipiului Baia Mare.

Un peridoc plin cu busteni a facut prapad la sacel
Citeste
Mosul a venit si la copiii politistilor maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.