Un localnic din poienile de sub munte dus in carantina institutionalizata

Situatii incredibile in tot judetul Maramures in care oamenii pur si simplu nu respecta regulile impuse prin ordonantele militare. Pleaca pe ascuns din izolarea de la domiciliu, punand in pericol pe toata lumea sau pur si simplu nu stau in case si fac plaja in fata blocului. Si inmormantarile sunt o problema si avem si un exemplu concret.

POIENILE DE SUB MUNTE

"Anunt!!!
In urma cu cateva minute o persoana aflata in izolare la domiciliu din comuna Poienile de sub Munte a fost preluata de catre o ambulanta si politie si dusa la carantina deoarece nu a respectat regulile izolarii conform decretului militar.
Va rugam sa respectati regulile autoizolarii pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati. Va multumim" anunta autoritatile din Poienile de Sub Munte pe pagina de socializare.

BAIA MARE

Pe bulevardul Bucuresti putin mai sus de Policlinica Sfanta Maria din Baia Mare un baimarean s-a saturat sa stea in casa si a iesit la praja in gradinuta din fata blocului. Nu a iesit singur ci insotit de pisica. Un echipaj al Politiei a ajuns la barbatul cu respectiv pentru ca nu a respectat regulile ordonantei militare.

CARTIERUL FERNEZIU, BAIA MARE

In aceasta zona cititorii nostri ne informeaza ca la o inmormantare este prezenta lume multa. Echipajele politiei au pornit in zona respectiva pentru ca in conformitate cu prevederile ordonantei militare nu pot participa decat maxim 8 persoane.

vom reveni cu informatii

Comenteaza cu Facebook

Inca un transport cu aproximativ 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud au ajuns azi cu o aeronava a NATO in Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.