1

Curtea politiei municipiul Sighetu Marmatiei s-a dovedit neincapatoare pentru cei 1500 de copii care au venit ieri sa le ureze La multi ani politistilor din municipiu.

Politistii din municipiul Sighetu Marmatiei s-au pregatit asa cum se cuvine pentru a marca Ziua Politiei Romane. Stiind ca cei mici raspund mereu cu drag invitatiei de a le fi alaturi de ziua lor, si in acest an politistii au pus la cale un plan care sa fie pe placul musafirilor. Criminalisti, luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, politisti rutieri si de ordine publica le-au dezvalui copiilor cateva din tainele muncii lor.

Vizitatorii s-au fotografiat cu "mascatii", au pornit sirenele autospecialelor politiei, au aflat felul in care sunt prelevate urmele de la locul comiterii unei infractiuni si au stat de vorba cu prietenii lor, politistii. Un punct de atractie l-a reprezentat autospeciala de Militie Dacia 1300, fabricata in 1979, ce apartine unui politist pasionat de masini de epoca.

Punctul culminant al zilei l-au reprezentat exercitiile demonstrative ale cainilor de patrulare si de urma. Sub comanda conductorilor lor, politisti de ordine publica din cadrul Grupei Canine Maramures, cainii politisti au adus cele mai largi zambete pe fetele copiilor.

Intr-o atmosfera plina de bucurie si entuziasm, copiii au fluturat stegulete inscriptionate pentru acest eveniment si au gustat din dulciurile si fructele special pregatite pentru ei.

Pesta porcina africana confirmata la un porc mistret gasit decedat in fondul de vanatoare slatioara
Citeste
Oferte "pentru toate buzunarele" la Targul de Turism al Maramuresului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.