Un caine a fost tarat dupa masina, apoi abandonat la adapostul de caini fara stapan din sighet

Adaugat in categoria Maramuresul Istoric
un-caine-a-fost-tarat-dupa-masina-apoi-abandonat-la-adapostul-de-caini-fara-stapan-din-sighet.jpg un-caine-a-fost-tarat-dupa-masina-apoi-abandonat-la-adapostul-de-caini-fara-stapan-din-sighet-1.jpg un-caine-a-fost-tarat-dupa-masina-apoi-abandonat-la-adapostul-de-caini-fara-stapan-din-sighet-2.jpg

Adapostul de caini fara stapan din Sighet a publicat o postare pe pagina de Facebook in care arata ca in data de 31 iulie a.c. in fata adapostului a oprit o masina dupa care era legat un caine, tarandu-l pur si simplu dupa aceasta.

Din autoturism a coborat un barbat, care a dezlegat cainele si l-a lasat acolo, scriu colegii de la Sighet247.ro.

"Te simti mai barbat ca ai chinuit un suflet mic, nu e destul ca nu ti-ai sterilizat femela, ai simtit nevoia sa il si chinui? Si apoi ne plangem ca sunt caini pe strada, ca ataca, cerem moartea cainilor sa se rezolve problema cat mai repede. Daca omoram astazi toti cainii, in 3 zile totul e la fel, si din ce cauza? Omul, abandonul, inmultirea necontrolata! Pana nu se vor da amenzi, pana nu se constrang oamenii de a-si steriliza cainii din curte, problema NU SE VA REZOLVA!", au scris pe pagina lor de Facebook voluntarii de la Asociatia "Suntem Vocea Lor" din Sighet.

Barbatul din imagini risca o pedeapsa cu inchisoarea pentru fapta comisa.

Daca autoritatile in drept isi vor face datoria, ramane de vazut.

ACTUALIZARE:

Dupa publicarea articolului de catre Sighet 247, politistii sigheteni au inceput o ancheta in acest caz. Ei au fost prezenti in aceasta dimineata la Adapostul de caini fara stapan din Sighet pentru a obtine mai multe informatii.

Preluare Sighet247.ro

Cum va fi vremea in Maramures in urmatoarea perioada
Citeste
maramureseanul-din-seini-care-a-terorizat-romania-in-anii-90.jpg maramureseanul-din-seini-care-a-terorizat-romania-in-anii-90-1.jpg
Maramureseanul din Seini care a terorizat Romania in anii ’90
Citeste