Ulei presat la rece, din seminte de la producatorii locali

Adaugat in categoria ECONOMIC
ulei-presat-la-rece-din-seminte-de-la-producatorii-locali.jpg

AFACERE DE FAMILIE IN MARAMURES  In urma cu cativa ani, Eduard Pop voia sa inceapa o noua afacere, dupa ce a fost nevoit sa inchida firma de productie de filtre de motorina si benzina pentru tractoare si Aro, pe care a infiintat-o in urma cu 15 ani, din cauza aparitiei pe piata romaneasca a produselor ieftine din China.

In 2013, i-a propus fiicei sale, Nicoleta Muresan, care pe atunci lucra intr-o multinationala in Cluj, sa deschida o afacere cu ulei presat la rece. Primul an a fost un experiment, tatal sau implicandu-se in cea mai mare parte din timp, testand semintele si masina, dar si modul de functionare al acesteia, cautand idei si solutii pentru a-si eficientiza munca.

Anul urmator a adus o schimbare in viata Nicoletei si a afacerii. Odata cu nasterea fiicei ei, Nicoleta a renuntat la multinationala si a revenit in Baia Mare, la resedinta familiei, unde, anul care a venit a gasit-o cu gandurile la afacerea care inca era testata pe prieteni. Voia sa o creasca, asa ca a deschis o pagina de Facebook, cu intentia de a crea un mic brand.

 

Trei ani pentru avize

 

Planurile si asteptarea avizelor au dat roade, iar in 2016 a intrat pe piata cu brandul "Ulei presat la rece de la Somcuta Mare". A durat 3 ani pana au primit avizele de comercializare, pana au deschis magazinul online si au inceput sa participe la targuri, deoarece in tot acest timp nu s-au ocupat in exclusivitate de aceasta activitate.

 

Citeste continuarea articolului pe Wall-Street.ro

angajata-primariei-baia-mare-s-a-stins-azi-noapte-la-spital.jpg
Angajata primariei Baia Mare s-a stins azi-noapte la spital
Citeste
o-tanara-insarcinata-a-cazut-in-apele-sasarului.jpg
O tanara insarcinata a cazut in apele Sasarului
Citeste