O tanara insarcinata a cazut in apele Sasarului

INTERVENTIE IN BAIA MARE Interventie in forta a echipajelor de pompieri si SMURD azi-noapte, in jurul orei 1.00, in Baia Mare, in aval de podul Decebal.

Taximetristii aflati in statia taxi din zona au zarit ceva in apele involburate ale Sasarului. Imediat la fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri si SMURD si au scos persoana respectiva din apa. S-a dovedit a fi o femeie in jur de 27 de ani, insarcinata, potrivit VasileDale.ro.

Tanara, aflata in soc hipotermic, a fost transportata la Spitalul Judetean.

Trebuie precizat ca anul trecut, tot pe 19 martie, pompierii baimareni au mai avut o interventie de salvare a unei persoane din apele Sasarului. Atunci au intervenit pentru a scoate corpul unui barbat in zona podului de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

 

Actualizare:

 

"Azi-noapte, in jurul orei 00:40, politistii din Baia Mare s-au deplasat pe malul raului Sasar, dupa ce au fost sesizati ca o femeie se afla in rau si cere ajutor. A fost identificata o tanara de 26 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care aceasta a ajuns in rau", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

 

Sursa info si foto: VasileDale.ro

Ulei presat la rece, din seminte de la producatorii locali
Citeste
Primim de la cititori: Baimareni agasati de romi in centrul orasului. FOTO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.