Trei victime in urma unui accident de circulatie petrecut pe dn 18

Ieri dupa-amiaza, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au intervenit la un accident de circulatie produs pe DN 18, dinspre Pasul Gutin spre localitatea Mara.

Verificarile efectuate la fata locului au relevat ca un tanar de 25 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga, a ajuns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Tanarul de la volan, un pasager din masina condusa de acesta precum si soferul celuilalt autoturism, un barbat de 38 de ani, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Soferii nu se aflau sub influenta alcoolului. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Cercetat pentru comiterea a trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

Renuntati la ideea de a conduce autovehicule daca nu aveti acest drept sau daca ati consumat alcool! Renuntati si la speranta ca nu o sa fiti prinsi! Politistii sunt prezenti zilnic pe drumurile publice din judet si sansele sa fiti depistati sunt foarte mari! Iar consecintele faptelor pot duce la ingradirea libertatii sau la pierderea ei.

Ieri, in miezul zilei, politistii din Barsana au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J.186. La volan a fost identificat un barbat de 44 de ani, din localitatea Nanesti. Verificarile efectuate au relevat ca acesta nu detine permis de conducere, ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice si ca numerele de inmatriculare aplicate pe autoturism sunt atribuite de fapt unui alt autoturism, care in prezent are inmatricularea suspendata.
Intrucat concentratia alcoolica a fost de peste 0.50 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru recoltarea de probe de sange.

Acum, acesta este cercetat pentru comiterea a trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, respectiv conducere fara permis, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Urmarire penala "in rem" dupa ce conducerea uniunii ucrainenilor din romania ar fi accesat ilegal bani de la bugetul de stat
Citeste
Politistii rutieri si reprezentantii registrului auto roman actioneaza pentru reducerea riscului rutier
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.