Trei soferi cercetati dupa ce s-au urcat bauti la volan. Barbat din Cernesti, condamnat la inchisoare pentru infractiuni rutiere

Baia Mare – politistii au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Republicii din municipiu. La volanul acestuia a fost identificat un barbat de 60 de ani din oras, care in urma testarii cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Somcuta Mare – in timp ce politistii efectuau serviciul de patrulare pe D.N. 1C, intre localitatile Somcuta Mare si Satulung au oprit pentru control un autoturism condus de catre un barbat de 41 de ani din Baia Mare.
In urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Sighetu Marmatiei - politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada Avram Iancu din municipiu.
La volan a fost identificat un barbat de 45 de ani din Sighetu Marmatiei.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.55 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange, pentru stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodata, in urma verificarilor politistii au constatat faptul ca barbatul are permisul de conducere suspendat.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului si conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

*****

Ieri, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Targu Lapus.
Mandatul il priveste pe un barbat de 36 de ani din comuna Cernesti, care a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.
Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Baia Mare

Articolul Trei soferi cercetati dupa ce s-au urcat bauti la volan. Barbat din Cernesti, condamnat la inchisoare pentru infractiuni rutiere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

La Muzeul Satului: A fost restaurat acoperisul Surii Buteasa, respectiv cel al Casei Preluca (GALERIE FOTO)
Citeste
FEMEI AGRESATE: Alte doua ordine de protectie provizorie emise de politistii din Recea si Ocna Sugatag
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.