FEMEI AGRESATE: Alte doua ordine de protectie provizorie emise de politistii din Recea si Ocna Sugatag

Aseara, la ora 20.15, politistii Postului de Politie Recea au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca a fost amenintata si agresata fizic de catre concubin.

La fata locului politistii au identificat apelanta ca fiind o femeie de 32de ani din Baia Sprie si concubinul acesteia, un barbat de 33 de ani.

In urma verificarilor politistii au emis ordin de protectie provizoriu si continua cercetarile in acest caz.

Cel de-al doilea ordin de protectie provizoriu a fost emis de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag in urma sesizarii prin SNUAU 112.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat o femeie de 64 de ani din Desesti care ar fi fost amenintata si agresata fizic de catre sotul ei, un barbat de 66 de ani.
In cauza politistii efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ,,Violenta in familie" si "amenintare".

Articolul FEMEI AGRESATE: Alte doua ordine de protectie provizorie emise de politistii din Recea si Ocna Sugatag apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Trei soferi cercetati dupa ce s-au urcat bauti la volan. Barbat din Cernesti, condamnat la inchisoare pentru infractiuni rutiere
Citeste
Comunicatul de presa de la Penitenciarul Baia Mare in privinta alegerilor din 27 septembrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.