Trei persoane ranite dupa ce masina in care se aflau a ajuns intr-un parapet metalic, tanar depistat beat la volan

La data de 06.01.2020, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza localitatii Budesti. Verificarile efectuate au relevat ca un barbat de 36 de ani, care conducea un autoturism pe directia Cavnic – Budesti, a derapat intr-o curba periculoasa, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu parapetul metalic de protectie.

Trei pasagere au suferit leziuni corporale si au fost transportate la spital, nu au necesitat internarea! Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In timp ce actionau pentru prevenirea accidentelor si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, aseara, in jurul orei 22.00, politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe D.J.186 Dragomiresti.
La volan a fost identificat un tanar de 29 de ani, din oras. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere.
Tanarul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Patru situatii in care politistii pot intra, in orice mod, fara mandat intr-o locuinta
Citeste
Serviciul regim permise si inmatriculari baia mare, inchis din cauza unei defectiuni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.