Serviciul regim permise si inmatriculari baia mare, inchis din cauza unei defectiuni

Toate serviciile apartinatoare Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor anunta intreruperea activitatii marti, 7 ianuarie, din cauza unui server picat.
Se pare ca activitatea va fi recuperata in cursul zilei de sambata.

Sistemul informatic al Directiei Regim Permise s-a blocat, marti dimineata, examinarea si eliberarea carnetelor de conducere fiind blocata la ora transmiterii acestei stiri, a declarat, pentru MEDIAFAX, seful institutiei, Florin Catana.

"A fost o mica problema la sistemul de climatizare pentru zona de server, o problema tehnica. Exista niste proceduri ce trebuie respectate si dureaza. Incercam ca pana la 10.30 sa remediem situatia. Daca nu se intampla acest lucru, vom incerca sa ii reprogramam pentru sambata", a explicat Florin Catana.

Conform sursei citate, cei care nu vor putea sustine probele de examinare marti ar putea fi reprogramati in cursul zilei de sambata.

In Baia Mare, se lucreaza la ghisee, proba practica se desfasoara, conform programarilor, cu o decalare de aproximativ doua ore, datorita disfunctionalitatilor la nivel national.

Temperaturi si precipitatii inregistrate de-a lungul anilor in luna ianuarie
Citeste
Doua femei acuza ca au fost agresate de politisti. Oamenii legii au alta varianta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.