Trei maramureseni s-au ales cu dosare penale

Consecventa in indiferenta privind siguranta pe drumurile publice? Politistii rutieri depisteaza zilnic persoane care comit infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. In fiecare caz este intocmit dosar penal iar unele persoane isi pierd libertatea. Aceste "antiexemple" nu par sa-i responsabilizeze pe cei care-i copiaza.


In ultimele 24 de ore, in cadrul unor controale de rutina, politistii rutieri au depistat alti trei barbati care au comis infractiuni. Un barbat de 37 de ani, din Tautii Magheraus, angajat ca sofer la o societate comerciala, si-a pierdut dreptul de a conduce si implicit locul de munca, dupa ce a fost depistat in toiul noptii, pe bulevardul Independentei din Baia Mare, conducand sub influenta alcoolului. Mai mult, acesta s-a ales cu dosar penal dupa ce valoarea indicata de aparatul etilotest a fost de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pentru conducere cu alcoolemie este cercetat si un sighetean de 39 de ani, depistat de politisti aseara, in jurul orei 20.00, in timp ce conducea pe strada Piata 1 Decembrie 1918 din municipiu.

Tot la Sighetu Marmatiei, pe strada Valea Hotarului, politistii au prins in flagrant un tanar de 20 de ani, din municipiu, care conducea desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In toate aceste cazuri politistii continua cercetarile in cadrul dosarelor penale intocmite, urmand ca in functie de cele constatate sa dispuna masuri.

Sinucigasul de la combinat a coborat dupa ce acolo a ajuns fosta iubita
Citeste
Produse contrafacute ridicate de politistii de investigare a criminalitatii economice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.