Produse contrafacute ridicate de politistii de investigare a criminalitatii economice

Articole vestimentare neinscriptionate sau inscriptionate cu diferite marci cunoscute confiscate si dosare penale intocmite de politisti ieri, 06 februarie, in urma unor controale la societati comerciale din Baia Mare. Scopul actiunii a fost de a-i proteja pe cumparatori de achizitionarea unor "falsuri".

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au continuat actiunile pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si luarea masurilor legale fata de agentii economici care comercializeaza produse sau bunuri contrafacute.

In urma controalelor efectuate la sediile a doua societati comerciale din municipiul Baia Mare, politistii au intocmit doua dosare penale dupa ce au constatat 14 infractiuni la Legea Nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice. Produsele susceptibile a fi contrafacute, in valoare de peste 2.000 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Politistii continua cercetarile in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate in comiterea infractiunilor.

Trei maramureseni s-au ales cu dosare penale
Citeste
O echipa de medici a prelevat organele adolescentului care a provocat tragedia din sighet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.