TRAGEDIE IN BAIA MARE: Bebelus de sase luni, dus cu avionul SMURD la Bucuresti cu arsuri pe corp dupa ce a cazut pe el bulion incins

Un bebelus in varsta de sase luni, din Baia Mare, a suferit arsuri pe 30% din trup dupa s-a oparit cu o oala incinsa cu suc de rosii. Medicii din Maramures au decis sa il trimita direct in Bucuresti, pentru tratament specializat.

Un copil de 6 luni din Baia Mare a suferit arsuri pe circa 30% din corp, dupa ce s-a oparit cu bulionul pe care parintii in pregateau intr-o oala incinsa.

Data fiind gravitatea cazului, medicii maramureseni au decis sa il transfere imediat cu un avion SMURD catre Bucuresti, pentru a putea fi tratat corespunzator.

Alaturi de copil, in aeronava, s-a urcat si mama lui. O echipa Observator a filmat momentul in care copilul este transferat si dus catre Capitala.

Articolul TRAGEDIE IN BAIA MARE: Bebelus de sase luni, dus cu avionul SMURD la Bucuresti cu arsuri pe corp dupa ce a cazut pe el bulion incins apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Trustul de presa EMaramures, principala sursa de informare a maramuresenilor, lanseaza o invitatie publica!
Citeste
SPITALUL JUDEtEAN DE URGENtA: Peste 5.500 de pacienti hemato-oncologici tratati in acest an. 50% dintre acestia au patologie maligna
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.