Testul in cazul presedintelui PNL Maramures, Ionel Bogdan, este negativ

E OFICIAL In urma cu putin timp, Institutia Prefectului Maramures a facut public rezultatul testului pentru coronavirus efectuat in cazul presedintelui PNL Maramures, Ionel Bogdan, este negativ.

Toti sefii de institutii din Maramures care, pana in aceste momente se aflau sub masura izolarii, vor reveni la starea initiala. De asemenea, vor iesi de sub izolare si celalalte persoane cu care Ionel Bogdan a intrat in contact inainte de a se autoizola la domiciliu.

"Am primit rezultatele testului pentru coronavirus si acesta este NEGATIV. Este o veste foarte buna, atat pentru mine, cat si pentru cei cu care am luat contact in ultimele zile, in special dupa sedinta de luni a Biroului Politic National al PNL. Cu toate acestea voi ramane in continuare in izolare la domiciliu si voi urma toate indicatiile specialistilor DSP. E important ca in aceasta perioada sa fim precauti, responsabili si sa urmam intocmai regulile stabilite de autoritatile competente. Imi voi continua activitatea si voi lucra de la domiciliu. Tehnologia ne este de mare ajutor in astfel de vremuri si sper sa depasim cat mai repede aceasta criza care ne afecteaza pe toti. Multa sanatate tuturor!", a scris Ionel Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Prima stire pe acest subiect: http://www.actualmm.ro/pe-surse-ionel-bogdan-presedintele-pnl-maramures-in-autoizolare-la-domiciliu-a-intrat-in-contact-cu-persoane-suspecte-de-covid-19/

Cum a evoluat situatia: http://www.actualmm.ro/situatie-incredibla-in-maramures-persoanele-care-au-participat-la-investirea-noului-subprefect-vor-fi-testate-pentru-coronavirus/

 

ActualMM

Scolile raman inchise in toata Romania pana dupa Pasti
Citeste
Ce presupune asta si ce masuri s-au luat la nivel national
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.