Taximetristul din sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducand cu 220 km/h prin vadu izei

Imagini incredibile au fost postate de catre un taximetrist din Sighet. Taximetristul C. A. I., acelasi care a fost acuzat in trecut de savarsirea a doua fapte de viol fiind si arestat preventiv pentru 7 zile, s-a postat intr-un live pe Facebook in data de 9 mai a.c. la volanul unui autoturism marca BMW in timp ce rula prin localitate cu viteza de peste 200 km / h, fara sa poarte centura de siguranta.

​Acesta, nici mai mult, nici mai putin, s-a filmat in timp ce se deplasa, cel mai probabil, pe DN 18 din localitatea Berbesti inspre localitatea Vadu Izei, ziua in amiaza mare, atingand o viteza de peste 220 km / h! Aceasta, in conditiile in care in filmare se poate observa ca acesta se deplasa printr-o zona locuita, cu trafic auto si pietonal intens pe drumul public. Riscul de accident a fost unul foarte ridicat.

Se pare ca taximetristului in cauza Politia rutiera nu ii face nimic lasandu-l sa practice in continuare taximetria, avand in vedere ca, asa cum s-a aratat in presa, acesta ar turna informatii politiei cu diverse ocazii.

​Am solicitat un punct de vedere Politiei cu privire la aceasta fapta, punct de vedere pe care il vom publica indata ce il vom primi.

Citeste si A NEGAT ACUZATIA! DETALII DIN DOSARUL DE VIOL IN CARE A FOST ANCHETAT TAXIMETRISTUL DIN SIGHET

SE INTAMPLA LA SIGHET / ACTUALIZARE: UN SIGHETEAN CONTINUA SA PRACTICE TAXIMETRIA, DESI ESTE ANCHETAT PENTRU VIOL. ESTE INFORMATOR AL POLITIEI. CE SPUN POLITISTII

Saptamana mondiala a alaptarii, sarbatorita si la Spitalul Judetean de Urgenta
Citeste
Un politist din tg
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.