Un politist din tg

Un accident de circulatie soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs in noaptea de sambata spre duminica pe raza localitatii Damacuseni, in fata discotecii.

Conform surselor noastre la volanul unui autoturism s-ar fi aflat un agent principal de politie de la Politia orasului Targu Lapus. In afara orelor de program, conform informatiilor noastre.

Aceleasi surse sustin ca politistul circula dinspre Targu Lapus spre Baiut, cand in dreptul discotecii din Damacuseni a pierdut controlul volanului, si s-a izbit de trei autovehicule ce erau parcate in afara partii carosabile. Atat masina politistului, cat si celalalte trei vehicule au suferit daune serioase.

Cititorii nostri ne-au spus ca politistul ar fi sustinut ca ar fi fost orbit de farurile unui vehicul care circula din sens opus si din acest motiv ar fi pierdut controlul volanului.

Aceleasi voci se intreaba daca nu cumva agentul de politie ar fi putut consuma bauturi alcoolice inainte de a se urca la volanul masinii personale, pentru ca se pare din sens opus nu venea nicio vehicul in momentul producerii accidentului.

Vom reveni cu declaratii oficiale ale IPJ Maramures despre acest eveniment rutier

foto arhiva

O femeie de 34 de ani a fost ucisa in bataie de concubin
Citeste
Motociclist lovit de un sofer neatent la leordina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.