Sportivi de la prodance 2000 la campionatul national, la piatra neamt

Perechea de sportivi David Soponar si Izabella Bartha de la clubul Prodance 2000 Baia Mare vor participa la Campionatul National de Dans Sportiv al Romaniei, una din cele mai importante competitii de dans sportiv din an, care se va desfasura in acest final de saptamana la Piatra Neamt.

Campionatul National de Dans Sportiv pe sectiuni va aduna pe ringul de dans cele mai competitive perechi din toata tara si se va desfasura pe parcursul a doua zile la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. Sportivii de performanta David Soponar si Izabella Bartha vor reprezenta Baia Mare si clubul Prodance 2000 la categoria E 6-9 ani si vor fi insotiti la concurs de antrenorii lor: Dorina Farcas si Lorand Ilyes, antrenor principal Prodance.

Cu participarea la Campionat debuteaza si sezonul competitional pentru sportivii nostri, urmatoarea competitie la care vor participa fiind Cupa Cetatii, ce va avea loc in 14 martie la Alba Iulia.

Anul 2020 marcheaza, pentru clubul Prodance 2000, implinirea a 20 de ani de existenta, motiv pentru care intreg anul va fi presarat cu evenimente dedicate iubitorilor de dans si momente festive care vor celebra intreaga si bogata activitate a scolii de dans.

Un prim eveniment important pentru iubitorii dansurilor latino va avea loc in 28 martie, si anume un Bootcamp de bachata sustinut de actualii campioni nationali ai Romaniei la bachata: Barny & Becky. Metodele didactice, originalitatea si interpretarea lor ii face cu adevarat unici, iar evenimentul a fost special creat pentru pasionatii de bachata care vor sa aprofundeze atat partea tehnica, dar si sa inteleaga cultura, diferentele si evolutia stilurilor de bachata. Bootcampul este organizat si va avea loc la scoala de dans Prodance 2000.

Pentru ca emblema Prodance 2000 a fost, de-a lungul timpului, nu doar performanta, dar si inovatia, la ceas aniversar si la initiativa presedintelui executiv, Lorand Ilyes, Prodance a introdus un serviciu inedit si in premiera: activitate de dans si invatare a limbii engleze pentru copii intre 3.5 si 5 ani. Pe ritmuri vesele si prin activitati jucause, copiii se distreaza, fac miscare si invata notiuni in limba engleza, adaptate varstei. Inceput in urma cu o luna, programul se dovedeste a fi un real succes printre cei mici, acestia asteptand cu nerabdare urmatoarea lectie de dans cu indragitele profesoare.

In acest timp, copiii din toate grupele scolii de dans se pregatesc pentru spectacolul primaverii, care va avea loc in 19 martie la Teatrul de Papusi din Baia Mare.

Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Recea
Citeste
Noi jucatori vin sa joace in Dealul Florilor; Catalin Chereches a dezvaluit noutati despre obiectivele echipei si situatia administrativa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.